Dane pracowników importowane są z bazy danych systemu kadrowego XEMI
Migracja danych pomiędzy systemami jeszcze się nie zakończyła.
Jednostka: Wydział Filologiczny - Katedra Literatur Anglojęzycznych - Zakład Literatur Ameryki Północnej.
Stanowisko: adiunkt
Jednostka: Wydział Chemii - Pracownicy nauk.-techn. Wydziału Chemii
Stanowisko: samodzielny referent nauk.-techn.
Jednostka: Wydział Filologiczny - Katedra Modernizmu Europejskiego i Badań Kulturowych - Zakład Literatury XIX wieku i Kultur Regionalnych
Stanowisko: profesor uczelni
Jednostka: Wydział Nauk o Edukacji - Katedra Pedagogiki Specjalnej i Działań Twórczych - Zakład Twórczej Resocjalizacji
Stanowisko: profesor uczelni
Funkcja: Prodziekan ds. studenckich i kształcenia
Jednostka: Administracja centralna - Dział Sieci Komputerowych
Stanowisko: starszy informatyk
Jednostka: Administracja centralna - Dział Administracyjno-Gospodarczy - Kierowcy
Stanowisko: kierowca
Jednostka: Wydział Fizyki - Dziekanat Wydziału Fizyki
Stanowisko: specjalista
Jednostka: Wydział Informatyki - Zakład Procesów Dyskretnych.
Stanowisko: profesor uczelni
Funkcja: Kierownik Zakładu Procesów Dyskretnych
Jednostka: Wydział Chemii - Pracownicy nauk.-techn. Wydziału Chemii
Stanowisko: młodszy specjalista nauk.-techn.
Jednostka: Wydział Biologii - Katedra Mikrobiologii i Biotechnologii - Zakład Mikrobiologii
Stanowisko: profesor uczelni
Projekt "Co ja tu robię?" dofinansowany jest ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki w ramach programu "Społeczna odpowiedzialność nauki".
Nr projektu: SONP/SP/549046/2022, kwota dofinansowania: 53 570 zł, koszt całkowity projektu: 59 570 zł.
W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.